LOADING

Type to search

Marknadsföring

15 idéer att vlogga om på youtube

Catrine maj 25

Att hitta inspiration och komma på idéer kan ibland vara trögt och man vet kanske inte vad man kan vlogga om. Enligt mig kan man vlogga om nästan vad som helst och det kan vara vloggar som handlar om dig själv eller om andra saker. Så därför så kommer jag att ge er 15 tips på saker som du kan vlogga om.

Läs gärna ifall du missat, Så börjar du att vlogga 2019 och att starta en youtubekanal.

1. En dag i mitt liv

Att göra en video om hur en vanlig dag i ditt liv kan se ut är både roligt och dina följare får en inblick i ditt liv.

2. Testar saker

Den andra saken man kan vlogga om är att testa olika saker. Det kan vara alltifrån att du testar en ny kamera eller ett nytt tv-spel som nyligen har släppts.

3. En video om min hemstad

Visa dina följare vart du kommer ifrån eller hur den stad ser ut som du bor i. Det här kan både vara roligt för dig att visa upp din hemstad och roligt för dina följare att se vart du kommer ifrån.

4. Saker jag gör när jag har tråkigt

En annan sak som man kan vlogga om är att gör en vlogg om saker du brukar göra när du blir uttråkad. Det kan ge dina följare inspiration till att testa det du pratar om och du får något att göra om du blir uttråkad.

5. Bloopers från mina tidigare vloggar

Alla älskar roliga bloopers och det kan bli en rolig vlogg om du har hållit på att vlogga ett tag. Detta tips är för dig som har skapat ett flertal videos och är kanske inte det första du provar att göra.

6. Video om dina favorit youtubers

Varför inte göra en vlogg där du pratar om dina favorit youtubers. Då får du möjlighet att dela med dig utav dina åsikter och kanske vilka som har inspirerat dig till att börja vlogga.

7. Video om hur du redigerar dina videos

Om du inte vet vad du ska vlogga om och inte kommer på en enda idè så kan du alltid göra en video när du själv redigerar en video. Det är lärorikt för dina följare som själva inte är så duktiga på att redigera videos.

redigera videos vlogg idé

Att redigera dina vloggar är en vlogg idé.

8. Lista 10 saker jag alltid har med mig när jag reser

Gör en topp 10 lista med alla dom saker du inte kan klara dig utan när du ska ut och resa i världen. Vad är det för saker som du bara måste ha med dig för att t,ex kunna slappna av eller ha med av andra orsaker.

9. Lista 10 saker som jag älskar

Återigen ett tips på hur du kan låta dina följare få lära känna dig mer och varför inte då dela med sig av det du älskar. Det kan vara dina favoritmaträtter, dina favoritfilmer eller bästa upplevelser i livet.

10. Mina 10 bästa tips

Här kan man dela med sig utav sina bästa 10 tips på t,ex hur man tar bra foton eller 10 tips på bästa restauranger som du tycker är bra.

11. En video där jag reser någonstans

Att resa är spännande och kul och då kan du ju passa på att göra en vlogg om din resa. Där kan du ta upp vad du ska göra på resan och ge tips på olika saker man kan göra under resan.

12. En video där jag kommenterar en äldre video

En klassiker i repris fast med dina tankar och kommentarer om din förra video. Det är ett roligt sätt att interagera med dina följare och du behöver inte lägga ner så mycket tid på att filma.

13. Gör en mukbang video

Internet fenomenet mukbang är väldigt populärt bland youtubers och andra vloggare att göra. Mukbang är när man äter något samtidigt som man filmar sig själv och pratar till sin publik.  

Det är lite “naket” och man kanske inte känner sig helt bekväm med att göra det. Men det kan bli en väldigt roliga video för både dig och dina följare.

14. En video med dina favoritartister

Dela med dig utav din favoritmusik och dina favoritartister. Musik är alltid roligt att prata om och det är något som många kan relatera till.

15. Gör en unboxing video

Har du fått något i present eller nyligen beställt något på internet? Då kan det vara en bra idé att göra en unboxing video. När du gör en unboxing video så tar du det du har fått eller köpt och öppnar det när du filmar.

Tips på läsning

Börja Vlogga för Youtube 2019

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *