LOADING

Type to search

Resor

Boende vid Furuvik – En liten guide

Catrine jul 07

Hitta ett boende som passar dig på Furuvik. Det finns flera olika sätt att övernatta vid Furuviksparken. Hyr en stuga, eller varför inte en husvagn?

Förutom alla intressanta djur och åkattraktioner så finns flera olika typer övernattningsalternativ. Vi har bland annat provat på camping med husvagn på Furvik.

Här kan ni förresten se min senaste Furivk video från 2019 där jag och familjen besöker parken.

Läs även: 

Campingplats med el

På Furuviks camping så finns det som sammanlagt 74 st campingplatser som har tillgång till el. Här på Furuviks camping kan du som äger ett tält, en husvagn eller en husbil campa under ert besök här på Furuviksparken.

Om du bokar en av Furuviks campingplatser med el så ingår även Furuvikspaketet som ger dig två dagars entré till Furuviksparken.

Hyr en havstuga

För er som kanske inte har tillgång till tält, husbil eller husvagn men som ändå känner att ni skulle vilja vara kvar några dagar till så finns det havstugor att hyra hår på Furuviks campingen.

På Furuviks campingen så finns det totalt 15 havstugor som man kan hyra. Varje havstuga rymmer 6 personer fördelat på två sovrum.

För er som reser med djur så finns det även två havstugor som är anpassade för övernattning med djur. Men för att säkerställa att dom två stugorna går att hyra så kan det vara bra att förhandsboka.

Provbo i en Kabe husvagn

Skulle du vilja att testa övernatta i en Kabe husvagn? Nu finns det möjlighet till det då Furuviks camping ger dig möjlighet till att hyra en av deras Kabe husvagnar.

När du bokar husvagnspaketet så ingår det 1 övernattning plus att du får 2 dagars entrè till Furuviksparken. Husvagnen är utrustad för 3 till 5 personer.

Hyra en campingstuga

Campingstugorna på Furuviks campingen är ett perfekt alternativ till övernattning om ni är en större barnfamilj eller ett större antal besökare som vill dela boende med varandra.

Det finns sammanlagt 6 campingstugor som rymmer upp till 8 personer. Campingstugan har en altan och ett gemensamt vardagsrum som ni kan sitta ner tillsammans och koppla av.

När ni bokar en av dom här stugorna så ingår även Furuvikspaketet där ni får 2 dagars entrè till Furuviksparken.

Ta in på hotell

För alla ovana campare så kan du även boka ett rum på Furuviks Havshotell. Här får ni bo på ett vackert hotell med fantastisk design och havsutsikt. För att boka en eller flera nätter på Furuviks Havshotell så klicka på nedanstående länk.

https://furuvik.se/boka-rum/

Lägg till med din båt i Furuviks gästhamn

Ta båten till Furuvik och besök Furuviksparken och övernatta en eller flera nätter. Här i Furuviks gästhamn kan du lägga till med din båt.

Gästhamnen har plats för 20 till 25 båtar beroende på storlek på båtarna.Intill gästhamnen så finns det minigolfbana, servicehus, mindre butik och ett stenkast bort så hittar ni Furuvik Havskrog.

Priserna för gästhamnen

  • 1 dag kostar 80 kr
  • 1 dag med el kostar 90 kr
  • 1 dygn kostar 180 kr
  • 1 dygn med el kostar 250 kr

Hur gör jag för att boka?

För att se priserna eller boka en campingplats med el, havstuga, stuga eller en Kabe husvagn så kan du antingen ringa på 010-708 70 00 eller så kan ni besöka Furuviksparkens hemsida här.

Tips på läsning

Furuviksparken med små barn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *