LOADING

Type to search

Resor

De här artisterna uppträder på Furuvik 2019

Catrine jul 06

Här kommer listan och schemat för artisterna som uppträder på Furuvik 2019. En imponerande lista av artister som besöker Furuvik och bjuder på show.

När vi senast var och besökte Furuvik så missade vi Arne Alligator. Men ni kan se vår dag på Furuvik här på vloggen: Besök på Furuvik 2019

Tips på läsning

Smith & Thell – 29 juni 2019

Smith & Thell är en svensk popduo som bildades i Sverige- Helsingborg året 2012 där dom debuterade med singeln Kill It With Love. Nu den 29 juni på lördagen så uppträder Smith & Thell på den stora scenen kl 20:00 – 23:00.

Thomas Di Leva – 5 juli 2019

Den 5 juli så utför Thomas Di Leva sin show Di Leva Tolkar Bowie på den stora scenen på Furuviksparken. I showen kommer han att tolka David Bowie och hans populära låtar.

Thomas Di Leva börjar att spela kl 20.00 och håller på till senare på kvällen.

Peter Jöback – 6 juli 2019

Den Svenske folkkära artisten Peter Jöback kliver upp på den stora scenen i Furuviksparken den 6 juli. Under kvällen kommer han att framföra både gamla och nya låtar. 

Peter Jöback börjar att spela kl 20:00.

Whitesnake – 10 juli 2019

Whitesnake är ett av världens mest kända rockband och har rockat loss ända sen 1978. Bandet har flera kända hitlåtar som “ Here I Go Again” och “Is This Love”. 

Nästa år släpps deras senaste platta som heter “Flesh And Blood” och den första singeln “Shut Up And Kiss Me” släpps lagom till den 19 juli när dom för andra gången spelar på Furuviksparkens stora scen. 

Molly Sandèn & Peg Parnevik – 12 juli 2019

Kvällen den 12 juli så inleder Peg Parnevik kvällens show med Molly Sandèn. Peg Parnevik tog hem årets Nykomling pris på P3 Guld 2017 och Molly Sandèn som är Sveriges mest streamade artist på Spotify kliver upp på scenen och gör det som bara Molly Sandèn kan göra.

Showen startar kl 20.00 och det blir en magisk kväll med artisterna Peg Parnevik och Molly Sandèn som ni sent kommer att glömma.

Norlie & KKV – 13 juli 2019

Framgångsrika popduon Norlie & KKV kommer att ta Furuviks publiken med storm när dom river loss sin show på den stora scenen kl 20.00 den 13 juli.

Artisterna Norlie & KKV började sin musikkarriär i Huddinge och har sen dess toppat lista efter lista med låtar som “Ingen annan rör mig som du”, “Tröjan du hatar” och många fler. 

Ulf Lundell – 19 juli 2019

Den folkkära artisten och veteranen Ulf Lundell drar ut på en sommarturnè och självklart så är ett av platserna han besöker Furuviksparken.

Ulf Lundell är förmodligen den artist i Sverige som är mest förknippad med en svenska sommaren. Han debuterade med låten Jack 1975 och begav sig in i musikbranschen.

Året 1980 så slog han igenom stort med låten Öppna landskap som blev en av hans mer kända låtar och som även föreslogs som Sveriges nationalsång. 

Miriam Bryant – 20 juli 2019

Den svenske artisten Miriam Bryant är en av dom få artister som har lyckats med att ha hela sex st låtar på Spotify:s topp 100 lista och har tagit världen med storm med alla sina hits.

I år den 20 juli så kommer Miriam Bryant att uppträda på Furuviks stora scen kl 20.00.

Sarah Dawn Finer – 26 juli 2019

Skådespelerskan, programledaren, före detta julvärden och artisten Sarah Dawn Finer kommer att ta Furuvik med storm den 26 juli på Furuviksparkens stora scen kl 20.00.

Hon är en av dom mest folkkära artisterna i Sverige och har varit programledare melodifestivalen blandannat och uppträddit på dom stora scenerna i landet. 

Samir & Viktor – 27 juli 2019

“Superduon” Samir & Viktor besöker Furuviks stora scen den 27 juli kl 20.00. Dom släppte sin första singel “Success” 2014 och har sedan dess hunnit med att medverka i melodifestivalen och turnerat landet runt.

Jill Johnson – 2 augusti 2019

Sveriges countrydrottning Jill Johnson återvänder till Furuviksparkens stora scen den 2 augusti 2019. Jill Johnson har medverkat program som melodifestivalen och så mycket bättre.

Än av hennes mer kända låtar är tolkningen av Ted Gärdestads låtar “Himlen är oskyldigt blå” och “Åh vilken härlig dag ”.

Markoolio – 3 augusti 2019

Den finska sonen och rapparen Markoolio har genom åren tagit fram ett flertal hitlåtar som “Rocka på” och “Vi drar till fjällen” och nu den 3 augusti så kommer Markoolio att uppträda för oss i sommar. 

Movits! – 9 augusti 2019

Den svenska hiphop gruppen Movits! besöker Furuviksparkens stora scen den 9 augusti. Gruppen Movits! namn har sitt ursprung från Bellmans basfiol och vatthornsspelande figur Movitz.

Movits! har varit med i flera kända tv-program som sommarkrysset och Allsång på skansen. Dom skapar ett riktig skönt gung när dom börjar spela.

Bob Hund – 10 augusti 2019

Indierock bandet Bob Hund har spelat ända sen år 1991 och kommer nu den 10 augusti att rocka loss på Furuviks stora scen.

Bob hund kommer nog att leverera en grym kväll på scenen då dom vid ett flertal tillfällen har kallats för Sveriges bästa liveband. 

Miss Li – 17 augusti 2019

Den talangfulla och duktiga artisten Miss Li åker ut på turne på fyra utvalda platser i Sverige och en av dom platserna är på Furuviksparken. Miss Li kommer att spela på den stora scenen den 17 augusti.

Millencolin och No Fun At All – 24 augusti 2019

Skatepunkarna Millencolin och No Fun At All gör entrè på Furuviksparkens stora scen den 24 augusti kl 20.00.

Millencolin och No fun At All kommer att leverera en riktig punkig kväll med riktigt mycket drag men också skratt och glädje.

Avslutningskonsert Avslöjas den 9 juli.

Den hemliga avslutningskonserten på Furuviksparkens scen avslöjas den 9 juli. Ni kan se vilka som kommer att uppträda på den hemliga avslutningskonstern kan ni se här.

Mer tips på läsning

Furuvik – En liten guide till parken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *