LOADING

Type to search

Fotografering

DJI Osmo Mobile 2 – Videorecension

Catrine maj 08

Bildstabilisatorn DJI Osmo Moblie 2 införskaffade jag efter ett tag när jag hade startat min youtbekanal Catrines foto.

Med bildstabilisatorn kan man smidigt filma med sin mobil när man är ute och går eller när man ska filma sig själv när man är i rörelse.

Det som bildstabilisatorn gör är att den underlättar filmningen med mobilkameran så att det inte blir så studsigt när man rör sig och filmar samtidigt.

Tips på läsning: Tips för att starta en youtubekanal.

Fördelar med DJI Osmo Mobile 2.

Med DJI Osmo Mobile 2 kan man även filma i timelapse, hyper timelapse och det går också att filma i endless hyper timelapse.

Några fler saker som är bra med bildstabilisatorn DJI Osmo Mobile 2 är att man kan zooma och den har en ganska lång batteritid då jag bara har laddat den ungefär tre gånger sen jag köpte den. Då har jag använt den relativt mycket.

Fördelar

  • Timelapse.
  • Hyper timelapse.
  • Endless hyper timelapse.
  • Bra batteritid.
  • Bra zoom.

Nackdelar med DJI Osmo Moblie 2

Nackdelarna med DJI Osmo Mobile 2 är att den inte passar särskilt bra med större mobiler som till exempel min Samsung Note. Den klarar inte av när det är för stora mobiler och mobilerns vikt gör så att den tippar.

En annan sak som är mindre bra med DJI Osmo Mobile 2 är att den är inte särskilt stadig när man ska ställa upp den och filma utan att man håller i den. Jag har löst det med att koppla ihop den med mitt Manfrotto bordsstativ och då blir den mycket stadigare men dock väldigt stor.

Nackdelar

  • Något sämre för större tyngre mobiler
  • För mycket vikt i mobilen gör så att den tippar.
  • Behöver stabiliseras om man ska filma utan att hålla i den.

Slutsatsen av DJI Osmo Mobile 2.

Min slutsats av DJI Osmo Mobile 2 är att om man ska filma mycket med sin mobil och vill ha stabila filmer utan en massa skakningar när man filmar så kan jag verkligen rekommendera att du köper den.

Den kostar 1400 kr och har även lite mer fina finesser som hjälper dig att göra coola filmer med mobilen.

Men om du inte lägger så mycket vikt i om det skakar lite under filmningen med din mobil så skulle jag inte rekommendera den.

Tips på läsning

DJI Osmo Pocket Recension 2019

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *