– Inspirerande foton av företagets personal –

Företagsporträtt – För små och stora företag

Nu kan ni kontakta mig för att få företagsporträtt för dig och dina medarbetare. Oavsett om ni behöver personalfoton till er webbproduktion, årsredovisning eller marknadsföring så kan jag hjälpa ert företag med detta.

Bilder på företags personal är en del av företagets marknadsföring. Med moderna och fräscha bilder kan ni förmedla den rätta känslan för er företag. Bra bilder kan få ert företag att stå ut på ett positivt sätt och ge en mänskligare ton.

Företagsporträtt

Miljöporträtt

För att ge ert företag det där lite extra personliga känslan tar jag även miljöporträtt. Levande bilder där ni utövar era tjänster eller producerar era produkter. Miljöporträtt berättar den där historien om ert företag i bilder. Fotografering kan ske både inom- och utomhus.

Företagsbilder för sociala medier

Sociala medier som Facebook och Instagram har kommit att bli en viktig del av många företags marknadsföring. Att få till bra bilder på ett tidseffektivt sätt och som inte stoppar utövande av dina tjänster eller produktion är inte alltid lätt. Men det är något som jag självklart kan hjälpa er med.

Offert för fotografering av företagets medarbetare

Ni är välkomna att höra av er för en offert som är anpassad efter era preferenser. Jag kan fotografera i min fotostudio i centrala Katrineholm, eller besöka er arbetsplats.

Berätta din

Historia

  • Proffsiga bilder ute och inne
  • Väck uppmärksamhet med snygga bilder
  • Jag jobbar i hela Sörmland
Tar ni bilder som fungerar för Instagram?

Javisst. Jag kan tillsammans med er skapa en röd tråd i ditt instagram flöde. Vi tar bilderna och sedan kan ni fritt använda dom på instagram. 

Jag är ensam entreprenör, funkar det?

Absolut. Det spelar ingen roll om du är ensam företagare eller ett stort internationellt företag. Jag kan självklart hjälpa dig. 

Tar det lång tid att ta bilder på personalen?

Allt är relativt. Men i genomsnitt tar det kanske 10 minuter om jag tar bilder på plats i studion för en person. Men ibland kan det krävas lite extra och då tar det naturligtvist lite extra. Är det miljöbilder så kan det ta lite längre tid för att få till den rätta känslan för ert företag. 

Hur ofta ska man ta nya bilder för företaget?

Jag tycker personligen att man bör ta bilder en gång om året. Företag utvecklas och då kan det vara bra att förmedla det. Även i bild. Proffsiga företagsbilder är bra ur branding perspektiv och förmedlar att man är mänsklig.