LOADING

Type to search

Resor

Furuviksparken med små barn

Catrine aug 12

Följ med oss till Furuviksparken i den här videon med mig, min man och våra 3 små barn. Oliver 4år, Wiliiam 3år och Gabriel 1 år.

Hela familjen och åkte till Furuviksparken och hela äventyret börjar här. Vi sätter oss i bilen för att åka från Västervik till Furuvik 0:14 sekunder in i videon

0:50 – Vi går in i Furuviksparken

Oliver 4 år står framför entrèn till parken och nu är vi redo för att gå in i Furuviksparken. Ska bli spännande och kul.

1:25: Går in bland Kängurur i djurparken. Grabbarna går in först.

När vi kom in till kängururna så såg vi några till höger som låg och vilade. Pojkarna och även vi tyckte att det var väldigt intressant.

2:03: Vi kollar på aporna.

Efter att vi hade gått ett tag i parken så kom vi fram till aporna. Vi stannade till vid orangutangerna och kollade på när en orangutang bebis klättrade. Sen tittade vi på schimpanserna.

2:53: Dags för lite safari i Furuviks båtarna

Vi åker lite safari i floden och ser på djur och åker igenom dom häftiga tunnlarna. William ville inte åka med så jag och Gabriel och Oliver åkte.

5:46: Dags för lite mer apor. Den här gången blev det lemurer

På vår fortsatta äventyr genom parken så stannade vi till och kolla på lemurerna som hade uppvisning med sin djurvårdare.

5:56: Efter Lemurerna så gick vi och kollade på getterna

När vi hade kollat klart på aporna så gick vi och tvättade händerna för att sedan gå och kolla på dom söta getterna. Ungarna tyckte det var roligt och vi såg en så sött get unge.

8:09: Efter getterna så var det dags för lite mat och sen tivoli.

Vi behövde fylla på med lite energi och gick därför till restaurangen inne på tivoliområdet. Efter maten så åkte vi lite karuseller och köpte glass.

9:32: Dags för Regnskogen

Efter mat och massor av kul på tivolit så gick vi till Furuviksparkens regnskog avdelning. Vi kollade på ormar, sköldpaddor, ödlor och andra reptiler.

12:32: Nu har vi gått igenom hela parken och det är dags att ta farväl av Furuviksparken för den här gången.

Efter en heldag med massor av roliga karuseller och spännande djur så tackar vi för oss den här gången. Hoppas att ni har tyckt om den här videon och tumma gärna upp den och tryck på prenumerera för fler videos. Hej då!

Tips på läsning

Furuvik – En liten guide till parken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *