LOADING

Type to search

Fotografering

Göteborgs Konstmuseum

Catrine okt 10

Göteborgs Konstmuseum i Göteborg är ett av dom större konstmuseerna i Sverige idag och har en stor samling konstverk av flera kända konstnärer. Här kan du till exempel få se konstverk av Picasso, van Gogh och Rembrandt.

Något mer som du kan uppleva på Göteborgs Konstmuseum är deras utställningar som du kan läsa mer om längre ner i artikeln.   

Läs mer om Göteborgs Konstmuseum här:goteborgskonstmuseum.se   

Tips på läsning

Aktuella utställningar på Göteborgs Konstmuseum

Du är

14 september – 17 november 2019

Utställningen Du är tar avstånd från den allt mer stressade, politiska och nonchalanta värld. Här har konstnärerna istället valt att fokusera på i sina verk att bli sedd och tilltalad.

För mer information om utställningen Du är så besök: goteborgskonstmuseum.se/utstallningar/du-ar

Kommande utställningar på Göteborgs Konstmuseum

Från guldålder till Hammershøi

12 oktober 2019 – 22 mars 2020

Den kommande utställningen Från guldålder till Hammershøi är en utställning med framstående verk i från Danmark som sträcker sig mer än hundra bakåt i tiden. Med samarbetet mellan Göteborgs Konstmuseum och konstmuseet Ordrupgaard i Danmark så ges det nu ett bra tillfälle att se denna utställning.

För mer information om utställningen Från guldålder till Hammershøi så besök:goteborgskonstmuseum.se/utstallningar/fran-guldalder-till-hammershoi  

Närstudie av Akrobatfamilj – Perspektiv på Picasso

26 oktober 2019 – 27 september 2020

Utställningen på Göteborgs Konstmuseum Närstudie av Akrobatfamilj – Perspektiv på Picasso är en utställning där dom visar upp Picassos verk Akrobatfamilj. Akrobatfamilj tillhör Picassos rosa period och går snart att ses på Göteborgs Konstmuseum.

För mer information om Utställningen Närstudie av Akrobatfamilj – Perspektiv på Picasso så besök:goteborgskonstmuseum.se/utstallningar/narstudie-av-akrobatfamilj-perspektiv-pa-picasso   

Öppettider

  • Måndag – Stängt
  • Tisdag till Torsdag kl 11:00 – 18:00
  • Onsdag kl 11:00 – 20:00
  • Fredag till Söndag samt helgdag kl 11:00 – 17:00
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *