Gravidfotografering

Föreviga tiden som gravid med en gravidfotografering. Bilder att se tillbaka till med ditt kommande barn. Nu kan du boka in tid med mig för fotografering här i Katrineholm, Flen, Vingåker och omnejd.

Ett bra tips är att boka in gravidfotografering runt vecka 32 till 35. De så kallade “snyggveckorna”. Om du kanske väntar tvillingar eller fler, så kan det en bra idé att eventuellt boka in en fotografering tidigare än så. Det går bra att nå mig via telefon eller e-post.

Jag kan fotografera dig både inom- och utomhus. Eller varför inte både och? Det är lite upp till dig och vilken känsla som du vill förmedla. Vill du fotograferas utomhus, så rekommenderar jag att vi tar bilder tidigt med morgonsolen eller senare på dagen med kvällssolen. Då är ljuset som bäst och skuggorna blir inte lika skarpa som mitt på dagen.

Ta gärna med din partner eller blivande storasyskon så att ni kan föreviga denna väntans tider tillsammans. Gör det till en rolig grej tillsammans och visa upp att ni är fler som väntar på detta nya mirakel.

Inför gravidfoto

Dagarna innan fotografering kan det vara bra att försöka sova ut ordentligt om det går. Kanske välja ut lite olika outfits inför fotografering och eventuella “props” som du / ni skulle vilja få med på bilderna.

En gravidfotografering kan ta allt från 40-60 minuter, men även längre om du vill byta outfits eller miljö.

  • Upplevelse
  • Glam-faktor
  • Bekvämlighet
  • Resultat

BEsöksadress

Drottninggatan 1, 
641 30 Katrineholm

Contact

(telefon kommer snart)
catrine@catrinesfoto.se

Öppettider

Öppnar snart