LOADING

Type to search

Uncategorized

Halloween dekoration DIY – gör det själv – (Videos)

Catrine sep 27

Halloween är en gammal tradition som härstammar ifrån Irland som USA har gjort till en stor högtid som firas runt om i världen den 31 Oktober. Under Halloween så klär barn och vuxna ut sig till läskiga väsen och monster för att fira denna högtid med godis, kusliga dekorationer och filmer.

Till Halloween så köper människor massor av godis, utklädnader och Halloween dekorationer i butiker och affärer. Men i det här inlägget så kommer jag att tipsa er om några youtube videos som visar hur ni kan göra era egna Halloween dekorationer.

Tips på läsning

5 videos på youtube som visar hur du kan göra dina egna Halloween dekorationer

Fladdermöss inbjudningskort och dekoration till Halloween

I min egna video Halloween DIY | Fladdermöss så får ni se när jag gör inbjudningskort och dekorationer som passar till Halloween. 4 minuter och 57 sekunder in i videon så får ni se hur jag gör om leksaker från Pyjamas Hjältarna till fladdermöss som kommer att vara dekorationer under Halloween.

Sista minuten Halloween ideer för dekorationer

I den här videon som är gjord utav den amerikanska youtubekanalen Blossom så får ni ta del av flera olika sätt på hur man kan göra dekorationer till Halloween.

5:04 minuter in i videon så visar dom hur man kan göra en en spegel utav en tom tavla med ett läskigt ansikte som dyker upp.

5 gör det själv bondgårds dekorationer till Halloween 

I videon 5 DIY Farmhouse Halloween Decorations så visar Karren Kavett från HGTV Handmade hur man kan göra Halloween dekorationer från enkla saker som man har hemma och kan få tag på ute i naturen.

1:51 minuter in i videon så visar hon hur man gör kusliga fladdermöss som hon har satt på målade pinar som blir en snygg Halloween dekoration

10 fantastiska gör det själv dekorationer ideer till Halloween

Videon 10 Amazing DIY Halloween Decor Ideas | DIY Dollar Tree Halloween Decor | 2019 så visar dom några enkla sätt att göra sina egna Halloween dekorationer.

När dom gör sina Halloween dekorationer så återanvänder dom saker hemifrån och använder sig utav billiga produkter som går att införskaffa på loppisar och lågprisbutiker.

1:46 minuter in i videon så visar dom hur man kan göra ett coolt serveringsfat som passar till Halloween när du ska bjuda din gäster på fika.

5 fantastiska gör det själv dekorationer till Halloween

Olip Crafts video 5 Amazing DIY Halloween Decor Ideas | The Best Halloween Decor 2019 #159 så visar dom ett flertal läskiga dekorationer som man kan göra.

Med deras coola dekorationer så kan du förvandla ditt hem till en riktigt läskig och häftig upplevelse för alla som kommer och kör bus eller godis.

1:19 minuter in i videon så visar dom hur man kan göra läskiga och coola händer och fingrar som sticker upp ur marken.

Nu när ni har fått lite inspiration till att göra era egna Halloween dekorationer så hoppas jag att ni får en riktigt kuslig och rolig Halloween

Om ni har några egna ideèr på hur man kan göra sina egna Halloween dekorationer så får ni gärna skriva dom i en kommentar till mig.

Mer tips på läsning

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *