LOADING

Type to search

Marknadsföring

Hänga tavlor och konst ovanför soffan

Catrine okt 23

I den här artikeln så har vi tagit fram 4 exempel på videos i en lista nedan som visar hur man kan göra för att hänga upp tavlor och konst ovanför soffor. I videorna så berättar dom också om olika “regler” som kan vara till användning när du ska hänga upp tavlor och konst.

Om ni har läst dom tidigare artiklarna “Hur man hänger foton och konst utan spik” och “Hur man hänger konst och tavlor på väggen” Så vet ni att det är skillnad på hur man gör det. Har ni inte läst dom artiklarna så rekommenderar jag er att göra det innan ni läser den här artikeln.

Tips på läsning

4 videos som visar hur man ska hänga tavlor och konst ovanför soffan.

1. Cityline – 3 design rules when hanging art (or pictures) above your couch

Youtubekanalen Cityline som också är ett tv-program där programledaren Tracy Moore träffar olika gäster kända som okända. I programmet så testar hon även olika saker och pratar om trender.

I den här videon så visar designern Arren Williams vad man ska tänka på när man hänger upp tavlor och konst ovanför soffor. Han berättar också lite om olika kombinationer som man kan använda sig utav.

2. designchickke – Rules for Art Above Your Sofa (Ep.05-Bite Sized Design)

Youtubern designchickee är en registrerad designer och interiör som gör videos där hon pratar om design trender och interiör.

I den här videon så tar hon upp 3 regler för hur man ska tänka när man ska hänga upp en tavla eller konst ovanför en soffa. Exempelvis storlek, hör högt man ska hänga den och att alltid hänga den i mitten av soffan.  

3. April Force Pardoe – How to place art over a sofa

Youtubern April Force Pardoe är en designer som vill göra livet enklare och mer inbjudande för både sig själv och sina gäster med hjälp av design och enkla lösningar.

I den här videon så berättar hon vad som är viktigt att tänka på när man hänger upp en tavla ovanför en soffa. Hon tar upp placering, storlek och skalan av tavlan.

4. The Furniture Queen Bee – Hanging Art Above Your Sofa: Tips and Tricks 

Youtubern The Furniture Queen Bee gör videos där hon fokuserar på design och trender. Hon gör också videos som handlar om interiör och smarta lösningar för djurägare.

I den här videon så ger hon lite tips och tricks på vad man kan göra och tänka på när man ska hänga upp en eller flera tavlor ovanför en soffa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *