LOADING

Type to search

Vlogg

Hur gott är naturgodis? Pojkarna testar

Catrine okt 22

I den här videon så kommer ni att få se när mina tre barn får testa att äta naturgodis för första gången. Ni kommer också att få se när jag gör i ordning inför Olivers fem års kalas.

Grabbarna smakar naturgodis

När vi var och handlade förut så fick grabbarna välja ut olika naturgodisar som dom testar i den här videon. Grabbarna testar dom olika godisarna och får säga om dom tyckte om dom var goda eller äckliga.

När barnen hade smakat färdigt så frågade jag om dom ville ha naturgodis nästa gång det var dags för lördagsgodis och dom sa att dom ville ha något annat godis då. 

Vi drack lite vatten och sen så klädde vi på oss och gick ut i trädgården för att fixa lite inför hösten/vintern medans barnen lekte.

Tips på läsning

Trädgårdsfix och lek

Medans barnen studsade i studsmattan så började jag med att klippa gräset som blir den sista gräsklippningen för i år. Batteriet tog tyvärr slut mitt i klippningen så det var bara att sätta det på laddning och fortsätta med nästa sak som var grillen.

Haha när jag skulle ta in grillen så skulle jag göra rent den innan och det var ganska skitigt i den så jag blev tvungen att gå och tvätta av mig. Jag fick aska över hela mig och vågade inte röra någonting för jag var rädd att skita ner något.

Efter att jag fått bort alla aska från mig så fortsatte jag och Lars att plocka i ordning inför hösten/vintern så att alla utemöbler kom in där dom ska vara nu när det börjar att bli kallare.

Förberedelse inför salongen

När ungarna hade gått och lagt sig så kollade jag och Lars på en serie och njöt av lite godis. Sen när vi skulle gå lägga oss så kom jag på att jag skulle göra mina 3D bryn på salongen imorgon.

Och när man gör 3D bryn så måste ögonbrynen vara färgade för att det ska funka. Så det vara bara för mig att färga ögonbrynen innan jag kunde gå och lägga mig.

Kalas med Batman tema

En ny dag med kalas i sikte. Idag så ska jag min äldsta son ha kalas med Batman tema med sina vänner. Jag har dekorerat med lite olika party saker som har med batman att göra och det blev riktigt bra. 

i början av dagen så hade jag exakt 498 prenumeranter på min kanal och mitt mål var att jag skulle ha 500 prenumeranter i slutet av dagen. 

Jag filmade inte kalaset men Oliver hade haft det jätteroligt på kalaset. Och i slutet av dagen så hade jag fått 500 prenumeranter på min kanal!

Tack för att ni har tittat och hoppas att ni gillade den här videon. Och tack så mycket till alla ni som följer mig. Utan er så hade det här inte varit möjligt!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *