LOADING

Type to search

Marknadsföring

Hur man hänger foton och konst utan spik

Catrine okt 23

I den här artikeln så kommer jag att ge exempel på olika videos från youtube som visar hur man på olika sätt kan hänga upp foton och konst utan att använda spik. 

Fördelarna med att hänga upp foton och konst utan att använda spik är att man slipper göra hål i väggen som kan bli fullt den dagen du ska ta ner fotot eller konsten.

Här nedan så har jag tagit fram 4 exempel på videos från youtube som visar hur man kan hänga upp foton eller konst utan att behöva använda spik.

Tips på läsning

4 videos som visar hur du kan hänga upp tavlor utan spik och hammare.

1. Velcro Brand Australia – How to hang pictures without damaging your walls!

Youtubekanalen och företaget Velcro Band Australia gör videos för sin produkt Velcro Band som går att fästa saker på vägar och andra ytor. Dom har även videos där dom planterar olika plantor.

I den här videon så visar dom hur man kan gör för att fästa en tavla med Velcro Band så att du inte behöver använda spik eller hammare.

2. Rachael Ray Show – Here’s How You Can Hang Big Wall Art without a Single Nail or Hammer

Youtubekanalen Rachael Ray Show är en kanal som tv-programmet Racheal Ray Show visar olika klipp på matlagning, DIY, kändisar med mera.

I den här videon så visar dom hur man kan hänga upp en tavla utan att använda någon hammare eller spik med hjälp av en High & Mighty Wallhanging kit.

3. Sarah Akwisombe – How To Hang Pictures Without Nails

Youtubern och den prisbelönte designern, bloggaren och stylisten Sarah Akwisombe visar hur man kan göra för att ta till design i alla ens perspektiv i livet.

I den här videon så visar hon hur man kan hänga upp tavlor med hjälp av en produkt som heter Command. Det är en produkt som kan hålla upp tyngre tavlor och konst utan att göra hål i väggen.

4. ehowathomechannel – Putting Up Frames Without Nails: Nails, Screws & Wall Hangings

Youtubekanalen ehowathomechannel är en kanal där dom visar hur man kan göra saker hemma själv utan att behöva köpa eller anlita någon till att göra det.

I den här videon så visar Joshua Clement från ehowathomechannel hur man sätter upp en tavla med hjälp av en adhesive strip som är en krok som du fäster på väggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *