LOADING

Type to search

Marknadsföring

Hur man hänger konst och tavlor på väggen

Catrine okt 23

Att hänga upp en tavla på en vägg är inte så svårt. Men när man ska hänga upp en tavla så att den passar in i sammanhanget så kan det bli lite klurigare att få till det.

I listan nedan har vi tagit fram några exempel på hur man kan tänka när man ska hänga upp tavlor och hur man ska gå tillväga.

Tips på läsning

1. ColorByFeliks – How to Hang Wall Art Like a pro!

Youtuber ColorByFeliks är en konstnär som målar med akryl färger. I sina videos så visar han också hur man kan måla och testar olika saker att måla på.

I den här videon så visar ColorByFeliks hur man gör ett eget fästa för tavlan så att tavlan hänger snyggare på väggen utan att den ligger emot helt.

2. Lowe´s Home Improvement – How to Hang Pictures

Youtubekanalen Lowe´s Home Improvement är en kanal som fokuserar på hur man kan förbättra sitt hem genom DIY videos. I sina videos så ger hon exempel på hur man kan göra med sin trädgård och inomhus för att få en bättre känsla hemma.

I den här videon så visar hon hur man kan kombinera olika tavlor med storlekar och vart man ska placera dom olika tavlorna. Hon ger också exempel på vilken höjd man ska ha på tavlorna.

3. HGTV –  How to Hang Large Wall Art – How to House – HGTV

Youtubekanalen HGTV är en kanal som gör videos som inspirerar till att designa renovera. I sina videos så gör dom DIY som visar hur man kan göra själv.

I den här videon så Visar HGTV hur man kan göra för att hänga upp större tavlor på en vägg så att det ser bra ut.

4. Martha Stewart – How to Hang a painting | Anduin Havens | Martha Stewart

Youtubern Martha Stewart har en youtubekanal där hon gör videos som är till för att inspirerar och ge ideer till ett mer kreativt och rikare liv.

I den här videon så bjuder Martha Stewart in Anduin Havens som är en produktionsdesigner som visar hur man kan göra för att hänga upp tavlor av olika storlekar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *