LOADING

Type to search

Uncategorized

Mat till Halloween 2019 (Videos)

Catrine sep 27

Under Halloween så dekorerar man hus och hem för att det ska se läskigt ut och vara inbjudande och roligt om man får några barn som går bus eller godis eller om man ska ha en Halloween fest.

Men om man verkligen vill toppa sin Halloween speciellt om man har planerat att bjuda över vänner och familj på en Halloweenfest så kan man skoja till det med maten.

Här nedan så kommer ni att få några tips på youtube videos på hur man kan göra sin mat till Halloween lite mer läskig och “äcklig”.

Tips på läsning

4 youtubevideos på hur man gör mat till Halloween 2019.

4 Enkla Aptitretare till Halloween

I videon 4 Easy Halloween Appetizers så visar youtubekanalen Tasty hur man kan göra 4 enkla aptitretare till Halloween.

0:25 minuter in i videon så visar dom hur man gör Pumpkin Deviled Eggs.

7 läskiga Mat ideer till Halloween

BuzzFeed Nifty video 7 Terrifying Halloween Food Ideas så visar dom hur man man kan göra maten till Halloween lite festligare och roligare så att det passar till Halloweenfesten.

1:28 minuter in i videon så kan ni se hur dom gör en Meathead Charcuterie som då är en dödskalle med kött och oliver.

10 Sista minuten desserter för Halloween 

Youtubekanalen Twisted video 10 Last Minute Halloween Treats är en video där dom visar hur man kan göra läskigare och Halloween inspirerad mat för Halloween.

9:22 minuter in i videon så visar dom hur man kan göra en läskig och aptitlig Pumpkin Mac-O-Lantern.

Recept och dekorationer till Halloween 

I den här videon av youtubekanalen Tasty så visar dom en del olika recept och dekorationer för Halloween. Videon heter Killer Halloween Recipes and Decoration och har många roliga och läskiga tips på hur du kan göra din Halloween 2019 till en riktig succe.

11:21 minuter in i videon så visar dom hur man gör Halloween Feet Loaf som då ska representera ett par avhuggna fötter med blod. Kusligt!

För er som också skulle vilja veta mer om hur man kan göra sina egna dekorationer till Halloween så kolla gärna in: Halloween dekoration DIY – gör det själv – Videos

Kommentera gärna om ni tyckte om något av recepten och om ni har några egna bra recept som man kan använda sig till Halloween.

Mer tips på läsning

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *