LOADING

Type to search

Marknadsföring

Så missar du aldrig ett viktigt inlägg på Instagram

Catrine mar 26

Finns det personer i ditt instagram-flöde som du är extra intresserad av? I sådana fall ska jag dela med mig av ett händigt instagram tips.

Det händer ibland att man kanske har lite väl många personer som man följer på instagram. Men det är några särskilda eller särskild favorit person som man absout inte vill missa när hen instagrammar.

För att ställa in så att du får notiser till din telefon på det Instagram-kontot som du är extra intresserad av så ska du klicka dig in på den personens Instagram-konto. När du har kommit till det konto som du vill hålla ett extra öga på så ska du trycka på symbolen (…) längst upp till höger av skärmen.

Här får du sedan en rad olika alternativ. För att då aktivera notiser till mobilen så trycker du på ”Aktivera aviseringar om inlägg”.

Steg 1 – Gå till profilen du vill följa och klicka på de tre punkterna

Steg 2: Välj sedan ”Aktivera aviseringar om inlägg”

Om du av någon anledning skulle börja tröttna eller tappa intresset för det Instagram-konto du tidigare var intresserad av så går du tillväga på samma sätt. Du trycker på symbolen (…) och väljer sedan ”Inaktivera avisering om inlägg”.

Steg 3: På samma ställe där du aktiverar, kan du sedan avaktivera aviseringar.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *