LOADING

Type to search

Marknadsföring

Så skickar du direktmeddelande på instagram

Catrine maj 25

Med Instagram direktmeddelande, eller DM som det också förkortas, kan du skicka meddelande till en eller flera personer som du antingen följer eller inte följer.

Det kan vara till ett Instagram-konto som kanske handlar om en speciell person eller ett ämne som du tycker om.. Eller det kan vara till ett företag som du vill inleda en kontakt med eller boka en tjänst av.

Det finns många fördelar med Instagram direktmeddelande som du kan använda men nu tänkte jag berätta för er hur man skickar ett meddelande via Instagram direktmeddelande.

Steg 1: Hitta direktmeddelande ikonen

tryck på pappersflygplanet.

När du ska skicka ett meddelande via Instagram direktmeddelande så går du in i Instagram appen och trycker på ikonen för direktmeddelande.

Ikonen ser ut som ett pappersflygplan och sitter högst upp i det högra hörnet.

Ni kan läsa mer om detta här: Vad ikonerna på Instagram betyder.

Tips på läsning

Steg 2: Välj vem du vill skicka dm till

Välj vem du ska skicka till

När du har tryckt på ikonen för Instagram direktmeddelande så kommer du till en sida i Instagram appen där du får flera förslag på vilka du kan skicka meddelande till.

Om personen på sidan inte visas så kan du söka efter den i sökfältet som du hittar högst upp på sidan.

För att skicka ett meddelande så trycker du på den personen och ett textfält öppnas upp och då kan du skicka ditt meddelande via Instagram direktmeddelande.

Bonus Tips: Så skickar du bilder och filmer via Instagram direktmeddelande.

För att skicka ett foto eller en film till ett Instagram konto med direktmeddelande, så markera det konto du vill skicka till. Tryck sedan på den blå kamerasymbolen längst ner till vänster.

När du har tryckt på den kan du ta ett foto eller filma och sedan välja att skicka den till ett flertal personer eller endast till den du har markerat.

Videochatta med Instagram direkt meddelande. Videchatta med andra på Instagram

Lite extra om Instagram direktmeddelande är att du också kan videochatta med dina vänner och följare om du skulle vilja göra det.

För att videochatta så trycker du på ikonen för Instagram direktmeddelande och väljer det instagram-konto som du vill starta en videochatt med.

Mer tips på läsning

Instagram Stories – Vad är det och så funkar det

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *