LOADING

Type to search

Marknadsföring

5 videorecensioner av trådlösa hörlurar 2019

Catrine okt 22

Idag så finns det en hel del olika trådlösa hörlurar som man kan välja på. Att använda en trådlös hörlur istället för en vanlig hörlur har sina fördelar och nackdelar. Men i den här artikeln så ska vi kolla på 5 olika videorecensioner av trådlösa hörlurar 2019.

Men vilka trådlösa hörlurar finns det idag att välja på och vilka är egentligen dom bästa? Det vet inte jag men här nedan så har jag listat några youtube-klipp på youtubers som har testat och berättar vad dom tyckte om dom trådlösa hörlurarna.

I klippen så testar dom olika youtube-kanalerna flera olika trådlösa hörlurar som är aktuella nu under 2019 och dom ger sin syn på vad som är bra eller mindre bra med dom olika hörlurarna.

Tips på läsning

5 olika trådlösa hörlurar som har testats och recenseras av personer på Youtube

1. Techisode TV – Galaxy Buds Review: One Month Later (The Best Buds?)

Youtubekanalen Techisode TV är en kanal på Youtube där dom testar och recenserar olika teknik saker som till exempel telefoner, smartwatches och trådlösa hörlurar.

I det här avsnittet så testar Techisode dom trådlösa hörlurarna Galaxy Buds från Samsung.

2. Gamesky – Jaybird Run XT True Wireless Review: Great…With One Major Flaw

Youtubern Gamesky har en youtubekanal där han till den större delen testar och gör recensioner på olika hörlurar. Han har gjort flera hundra videos på olika hörlurar vet ett och annat om hur en bra hörlur ska vara.

I den här videon så testar han dom trådlösa hörlurarna Jaybird Run XT.

3. Copper vs Glass – Jabra Elite 65t Review!

Youtubekanalen Copper vs Glass är en kanal där dom testar alla olika sorters tekniska saker som spelkonsoler, kameror, telefoner, datorer och hörlurar och mycket mer.

I den här videon så testar Copper vs Glass dom trådlösa hörlurarna Jabra Elite 65t. Dom testar och ger en recension på fördelar och nackdelar med hörlurarna.

4. Flossy Carter – Powerbeats Pro “Real Review”

Youtubern Flossy Carter har en youtubekanal där han recenserar och testar olika tekniska föremål fullt ut på sitt egna sätt.

I den här videon så testar Flossy Carter dom trådlösa hörlurarna Powerbeats Pro och ger en recension på vad han tycker är bra och mindre bra med dom.

5. JimsReviewRoom – Sennheiser Momentum True Wireless Earphones – Review

Youtubern Jim från JimsReviewRoom har en youtubekanal där han recenserar och testar olika elektriska saker som telefoner, ljudsystem, hörlurar, smartwatches och andra tekniska saker.

I den här videon så testar och recenserar Jim i JimsReviewRoom dom trådlösa hörlurarna Sennheiser Momentum True Wireless från tillverkaren Sennheiser.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *