LOADING

Type to search

Marknadsföring

Vilka smartklockor är bra 2019

Catrine okt 22

En smartklocka eller smartwatch är en klocka som ska efterlikna det hederliga gamla armbandsuret men den har mycket fler avancerade funktioner som kan göra det enklare för dig i vardagen. 

Med sina avancerade funktioner så brukar det oftast finnas en pekskärm, appar, bluetooth och en digital assistent som ingår i smartklockans funktioner.

Tips på läsning

Vart kan man köpa en smartklocka?

Idag så kan du köpa dig en smartklocka på nätet eller så kan du också besöka en elektronikbutik som t,ex Elgiganten, Media Market eller teknikmagasinet. 

Här nedan så har jag sammanställt en lista med 5 exempel på smartklockor som finns ute på marknaden nu som testats och recenserats av olika youtubers.

5 test och recensioner på Smartklockor 2019

1. Gauging Gadgets – Garmin Fenix 6 Review and Unboxing – One Day First Impressions

Youtubekanalen Gauging Gadgets är en kanal som gör recensioner, tutorials och DIY på olika teknik produkter. I den här videon så testar och recenserar Gauging Gadgets smartklockan Garmin Fenix 6.

2. The Verge – Apple Watch Series 5 Review: The best smartwatch

Kanalen The Verge är en kanal på Youtube som består av ett flertal personer som fokuserar sig på hur tekniken kommer att förändra livet i framtiden men ägnar sig också åt att göra recensioner av olika teknik produkter.

I den här videon så testar och recenserar The Verge Apple Watch Series 5.

3. Tech Spurt – Fossil Gen 5 Smartwatch Review | Galaxy Smasher?

Youtubekanalen Tech Spurt är en kanal som drivs av Chris Barraclough där han testar och recenserar olika mobiler, appar, datorer och andra tekniksaker.

I den här videon så testar han och gör en recension på Fossil Gen 5 smartklocka.

4. Lim Reviews – Amazfit GTS: 30 Days Review & 10 Things You Must Know

Youtubern Lim Reviews har en youtubekanal där han testar olika produkter på smartphone marknaden. I den här videon så testar han Amazfit GTS och ger sen en recension på den.

5. FBHD Tech – Fossil Gen 4 Explorist HR Smartwatch Review

Youtubekanalen FBHD Tech är en kanal där FBHD Tech är en elektronikingenjör student som älskar elektronik och gör unboxing och recensioner på olika teknik produkter.

I den här videon så gör han en recension på smartklockan Fossil Gen 4 Explorist HR.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *