LOADING

Type to search

Fotografering

Workshop dag 2, Innan och efter Fotografiska

Catrine mar 26

Hej igen.  Jag är just nu på kontoret redo för dag två i Stockholm. Så jag tänkte att ni skulle få se vad jag har tagit med mig för någonting. Ja, idag så tar jag med mig kameran så klart. Med mitt sigma 50 1,4 mm. Jag tänker att det är väldigt bra till porträtt. Så det får det bli.

Sen har jag med mig ett litet bordsstativ, mikrofon, sladd för att koppla in datorn, och lilla mac:en. Det blir inte jättemycket mer än så förutom en massa kläder och sånt som jag behöver när jag ska sova över i Stockholm inat. Så ja, redo nu kör vi.

Tåget är drygt en timmes sent. Så jag kommer några minuter försent till kursen idag. Men, aa middag blir det ingen, men jag har en mossad räkmacka, en kaffe och lite och dricka så jag är ganska nöjd för det.

God morgon, Jag är uppe med tuppen för att igår när jag kom tillbaka så hade jag läxa att göra. Och den orkade jag inte att göra. Så jag ska göra den nu och den ska vara inlämnad kl åtta, innan kursen börjar idag.

Så jag tänkte att det är bara att sätta igång. Jag tänkte att jag skulle ta ett självporträtt. Så jag ska rigga upp här. Det var ett ganska bra naturligt ljus här 45 grader rakt upp. Och det funkar ju väldigt bra, så vi får se.

Jaha, jag fortsätter med min läxa. Just nu så är jag i tunnelbanan och fotar främmande människor. Dä ni kan jag säga är lite läskigt, men spännande.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *